Discover events, locations, and artists in English, German, Spanish, French and Turkish. Our automatic AI translation ensures you get all the information in your preferred language. Have an event? Submit it and take advantage of the automatic translation to reach an international audience. Whether it's a concert, exhibition, or party – you're in the right place!
ONLYONE Dresdens erste molekulare Cocktailbar Dresden
The following text was automatically translated.
Show originalShow translation
Seid Ihr bereit für eine neue Erfahrung? Dann kommt in Dresdens erste molekulare Cocktailbar, dem ONLYONE auf der Alaunstraße 83. Innerhalb kürzester Zeit hat sich diese Top Location unter Insidern einen Namen durch seine außergewöhnliche Kreation mit molekularen Cocktails gemacht. Neben Cocktailklassikern, Longdrinks, Mocktails, erlesenen Weinen und köstlichen Kaffeespezialitäten erlebst Du Getränke, wie Du sie nie zuvor gesehen und geschmeckt hast! Denn „gerührt oder geschüttelt“ war gestern – hier werden Cocktails mit kaviarähnlichen Kugeln gezaubert oder in feste Gelees und aromatische Schäume verwandelt. Man staunt nicht schlecht, wenn die „Pina Colada“ plötzlich als feste Füllung in vier Pitaya’s gereicht wird oder der hauseigene Cocktail brodelnd und dampfend in einem Cocktailshaker serviert wird. Eins steht fest: so etwas habt Ihr visuell und geschmacklich noch nie erlebt!
Dienstag bis Samstag ab 19Uhr
Are you ready for a new experience? Then come to Dresden's first molecular cocktail bar, ONLYONE, located at Alaunstraße 83. In a very short time, this top location has made a name for itself among insiders with its exceptional creations of molecular cocktails. In addition to cocktail classics, long drinks, mocktails, fine wines, and delicious coffee specialties, you will experience drinks like never before seen or tasted! Because "stirred or shaken" is a thing of the past - here, cocktails are created with caviar-like spheres or transformed into solid jellies and aromatic foams. You will be amazed when the "Pina Colada" suddenly appears as a solid filling in four pitayas or when the house cocktail is served bubbling and steaming in a cocktail shaker. One thing is certain: you have never experienced anything like this visually and taste-wise!