Discover events, locations, and artists in German, English, Spanish, French, and Turkish.
Now available in Germany (eventsTODAY.de),
Austria (eventsTODAY.at),
Switzerland (eventsTODAY.ch),
and Spain (eventsTODAY.es)!
Our AI-powered automatic translation ensures you get all information in your preferred language.
Got an event? Submit it and take advantage of automatic translation to reach an international audience.
Whether it's a concert, exhibition, or party – you're in the right place!
The following text was automatically translated.
Show originalShow translation
Gutgelaunt im klimatisierten Theater in den Sonntag starten - mit einem leckeren Frühstücksbuffet und ausgesuchten Comedians. Bernhard Westenberger und Hans-Jürgen Mock sind Ihre Gastgeber und mischen sich ins Programm und unter die Gäste. Die Namen der jeweiligen Gastkünstler finden Sie auf unserer homepage und bei den Terminen. Das Frühstück beginnt um 10 Uhr (Einlass 9.45 Uhr), der erste Showblock um 10.30 Uhr. Dann geht es im halbstündigen Wechsel bis 13 Uhr weiter.
Dazu gibt es knusprige Brötchen, leckeren Schinken, Wurst und Käse, Norweger Rauchlachs, Eier in sämtlichen Variationen, Kräuterfrischkäse, Bircher Müsli, Joghurt, Marmelade (auch die aus Haselnüssen!), Schokoladencroissants, - und Kaffee oder Tee soviel Sie möchten. Immer am ersten und dritten Sonntag im Monat.
Und das hält unsere Küche für Sie bereit:
♦♦♦
Auswahl aus dem Brotkorb mit einer Auswahl an Brot, Brötchen, Butter- und Schokoladencroissants
Ausverkauft ! Keine Tickets mehr verfügbar.Good-humoredly start your Sunday in the air-conditioned theater - with a delicious breakfast buffet and selected comedians. Bernhard Westenberger and Hans-Jürgen Mock are your hosts and mingle with the program and guests. The names of the respective guest artists can be found on our homepage and in the schedule. Breakfast starts at 10 a.m. (entrance at 9:45 a.m.), the first show block at 10:30 a.m. Then it continues in half-hour increments until 1 p.m.
There are crispy rolls, delicious ham, sausage and cheese, Norwegian smoked salmon, eggs in all variations, herb cream cheese, Bircher muesli, yogurt, jam (including hazelnut!), chocolate croissants, - and as much coffee or tea as you like. Always on the first and third Sunday of the month.
And this is what our kitchen has in store for you:
♦♦♦
Selection from the breadbasket with a choice of bread, rolls, butter- and chocolate croissants
♦♦♦
Norwegian smoked salmon Parma ham Cooked ham Baguette salami Herb cream cheese Brie cheese
♦♦♦
Strawberry- Apricot- Raspberry jam Nut nougat cream